Cup muach..muach

Sabtu, September 13, 2008

8 komentar:

Anonim mengatakan...

Ada pace deng mace dong dua bakalai, trus pace de mo kas tinggal de pu maitua jadi pace de jalan keluar rumah.

Mace : "Bapa baru anak-anak"
Pace : "Ko ambil sudah",
Mace bilang : "Bapa baru rumah, motor, barang-barang ni...."
Pace jawab : "Ko ambil sudah."
Mace de cari akal, begini mace angkat Rok trus Mace bilang : "Bapa baru ini ni....."
Langsung pace ko jawab : "Mama sa kedepan beli rokok dulu, nanti sa bale....."

Anonim mengatakan...

Suami istri baku marah, gara-gara de pu suami pulang dalam keadaan mabok.

Jadi de pu istri ribut-ribut jadi dapat pukul dari de pe suami mace menagis-menangis baru bicara "bangsat nich pukul-pukul tong macam binatang saja
nanti malam baru suruh balik kiri balik kanan macam guru penjas saja" de suami balas ""sayang variasi to masa cuma 1 gaya tuh?.............

Anonim mengatakan...

Obed ni de ada main kelereng deng de pu teman-teman di halaman samping rumah. Karena masih kecil dan pas saat itu musim permainan kelereng.

Sewaktu sedang rame-ramenya, tiba-tiba Obed de pu Mama panggil dia :

Mama : "Obed....Obed...Obed....!!!"

Obed : "Ya...Mama"

Mama : "Obed...tolong beli Mama minyak tanah kha, untuk mama masak."

Obed : "Adoh.....Mama ni...sa ada main baru...suru yang lain sudah....."

Mama : "Obed...ko tolong mama dulu, nanti mama kase ko seribu...."

Obed : "Mama, bagemana kalo sa kase Mama 2000 sudah baru Mama ko yang beli e......"

Anonim mengatakan...

Ada satu Tete dia datang kekota, tapi sudah lama dikota dia punya anak tra mau ajak dia jalan-jalan padahal dia ingin sekali jalan-jalan ke kota, satu hari dia protes,

"Pokoknya kalau kamu orang tra mau ajak sa jalan-jalan sa mau pulang kampung saja."

Begini dia punya cucu ajak dia jalan-jalan ke kota tapi dengan perjanjian Tete tra boleh bikin malu dan kalo liat barang yang su jatuh kita tra boleh ambil...


Tete setuju, trus dong dua jalan sampai di kota dia punya cucu liat uang 10.000,- jatuh dia korek dia punya Tete,

"Tete...ada uang 10.000,- jatuh tong ambil ka..."

Tete kasih ingat cucu... "Ko su lupa dengan tong dua pu perjanjian?"

Cucu bilang, "Iyo tete sa lupa berarti sekarang tong dua jalan sudah"

Tra lama tete yang gantian liat uang 100.000,- jatuh trus tete bilang sama dia pu cucu...

"Cucu... ada uang 100.000,- jatuh lumayan buat tambah-tambah jajan..."

Dia pu cucu larang tete, "Ko tra ingat perjanjian ka..."

Tete bilang, "Yo... tra papa sudah sekarang tong dua lanjut jalan..."

Tapi dalam perjalanan tete trus ingat itu uang 100.000,- sampai dia tra sadar dia masuk dalam got... lalu tete batariak...

"Cucu... ko tolong tete dulu tete ada jatuh di got... tempo ko tolong dulu..."

cucu balik muka dan bilang sama tete " TETE KO LUPA PERJANJIAN KA... APA YANG SU JATUH TRA BOLEH DIAMBIL TO....."

Tete bilang, "Dasar cucu kurang ajar..."

mahendra mengatakan...

BUAT HOST DAN TEMAN2 BLOG.. SELAMAT TAHUN BARU 2009 YAAAA...
SEMOGA TAMBAH SUKSES!

Saya punya info bagus.
Sebuah bundle informasi yang saya jamin bagus buat anda
Informasi tentang bagaimana membuat bisnis online sendiri, bagaimana agar eksis di search engine manapun, sampai membuat website profesional dengan wordpress.org (bukan wordpress.com lo ya..) juga bagaimana script membuat web iklan baris (dapat langsung diaplikasikan sehingga bisa nambah pemasukan) semuanya ada disini
Ada pasti puassss.
Salam hangat.

Anonim mengatakan...

Как Вы считаете, на сколько поднимутся [url=http://profwoomen.ru/]пенсии[/url] после нового года?

Obat Herbal Kolesterol mengatakan...

wow aja deh heee

sticker mobil mengatakan...

muaacchhh to brooo....
haha..